Otthon, család, szépség, egészség, boldogság

Hogy az együtt élő emberekből család, a négy falból pedig otthon válljon

Friss topikok

  • Anna Smith: Én a padlót jobban kedvelem, faltól falig szőnyegem nincsen, mert ha elszaporodnak a mikrobák, akk... (2013.03.23. 19:36) Szőnyegtisztítás
  • Anna Smith: Igen, az idő nagy úr..soha sincsen elegendő mennyiség belőle www.szonyegtisztitas.hu (2013.03.23. 19:35) Tapasztalatok a szőnyegtisztításról
  • Moncsi79: @vfruzsi: Ez nagyon jó, csak sajnos nekem nincs kamrám, így csak a konyhába tudnám tenni. Ott meg ... (2011.12.24. 08:36) Szelektív hulladákgyűjtés
  • Csányi Andi: Szia Moncsi! 1, lista a kedvenc ételeinkről. én nem szakácskönyvből gyűjtöttem, hanem azt írtam ... (2011.03.17. 23:44) Háztartáskönyv 2.
  • Eszti87: Szia! Jó ötlet, hogy így körbekérdezted az ismerőseidet a mosógép témáról. Nálunk a Mielére esküs... (2011.02.09. 13:41) Milyen mosógépet vegyek?

Programajánló - Lego kiállítás - Budapest

2012.10.14. 08:47 Moncsi79

Tegnap Lego-kiállításon voltunk. Bevallom őszintén, nem fűztem hozzá nagy reményeket, mert már kétszer is voltunk Legoland-ban - Németországban.

És most azt is be kell valljam, hogy nagyon kellemesen csalódtam. A kiállítás látványos volt, sok-sok terepasztallal. Működő vonatokkal, Combino-kkal. Igazán igényes volt a kidolgozás, és nem csak a gyerekek, hanem mi is élveztük. Ami még külön pirospontot érdemel, hogy a szervezők felügyelik a kiállítást, akikkel lehet beszélgetni. Persze láttam a szemükben a rémületet, amikor egy-egy gyerek picit közelebb ment - kinyújtott kézzel - az asztalhoz, de mindig mindenkivel nagyon kedvesek voltak. A rémület pedig érthető, hiszen évekig dolgoznak egy-egy asztalon.

Volt játszóház, ahol lehetett építeni, Lego-figurákat színezni, tervezni.

A belépő igazán reális volt (családi jegy - 2 felnőtt, 2 gyerek) 1800 Ft-ba került.

Helyszín: Kőrösi Csoma Sándor Kulturális Központ

Október 13-14., szombat  10-19 óra, vasárnap 10-17 óra
• Aprólékosan kidolgozott, valósághű LEGO terepasztalokkal várjuk a kis lurkókat és játékos kedvű szüleiket. Egyedi építésű LEGO City, bicikli út, parkoló, ebédlő és pizzázó, sétáló utca fákkal és mini figurákkal, sok- sok érdekességgel.
• Vidéki életet bemutató és szépen fejlődő a belváros mellett, ipartelep, kikötővel terepasztalon
• Veterán vasútmodellezőknek is ajánljuk a kiállítást, amelyet a kiállítók magyar vonatkozású működő vonatokkal tesznek érdekesebbé. Új vasúti járművek és a hozzá tartozó épületek.
• Középkori életet és csata jeleneteket bemutató „részletgazdag” terepasztalok - Viking falu
• Star Wars jelenetek a filmből
• Verdák, Friends  gyűjtemény 
• Játszóház kicsiknek
Jegyárak: 600 Ft felnőtt, 400 Ft gyerek, családi jegy (2 felnőtt 2 gyerek) 1800 Ft, csoportos jegy (min. 10 fő): 300 Ft / fő
 
És itt a szervezők honlapja is: HUNTLC
 
Ajánlom mindenkinek, még a mai napon tart!

Szólj hozzá!

Címkék: Programajánló

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása