Otthon, család, szépség, egészség, boldogság

Hogy az együtt élő emberekből család, a négy falból pedig otthon válljon

Friss topikok

  • Anna Smith: Én a padlót jobban kedvelem, faltól falig szőnyegem nincsen, mert ha elszaporodnak a mikrobák, akk... (2013.03.23. 19:36) Szőnyegtisztítás
  • Anna Smith: Igen, az idő nagy úr..soha sincsen elegendő mennyiség belőle www.szonyegtisztitas.hu (2013.03.23. 19:35) Tapasztalatok a szőnyegtisztításról
  • Moncsi79: @vfruzsi: Ez nagyon jó, csak sajnos nekem nincs kamrám, így csak a konyhába tudnám tenni. Ott meg ... (2011.12.24. 08:36) Szelektív hulladákgyűjtés
  • Csányi Andi: Szia Moncsi! 1, lista a kedvenc ételeinkről. én nem szakácskönyvből gyűjtöttem, hanem azt írtam ... (2011.03.17. 23:44) Háztartáskönyv 2.
  • Eszti87: Szia! Jó ötlet, hogy így körbekérdezted az ismerőseidet a mosógép témáról. Nálunk a Mielére esküs... (2011.02.09. 13:41) Milyen mosógépet vegyek?

Háztartáskönyv 1.

2011.02.08. 14:30 Moncsi79

Azaz az otthonunk könyve. Nem csak a feladatokat segít fejben tartani, azt is megmondja, hogy mikor kell elvégezni, illetve nélküled is működőképes lesz a háztartás. Hívlak, hogy készítsük el együtt a saját háztartáskönyvünket. Ez mindenkinél egyedi. Lényeg, hogy a sajátodnak, a sajátotoknak érezzétek.

Amire szükség lesz, az egy füzet, vagy egy gyűrűs könyv. Ha az utóbbit választod, akkor lapok is kellenek majd bele, talán egy lyukasztó, és elválasztó lapok sem ártanak. Lehet olyan füzetet kapni, amelyik előre ki van lyukasztva. A lapot könnyedén ki lehet tépni, majd egyszerűen lefűzni.Azt hiszem, pár darab genotherm sem árt. Menj egy kört a papírboltban, és szedd össze, ami tetszik. Jól jöhetnek színes tollak, tűfilcek, vonalzó, ragasztó.

Szóval, nézd meg, hogyan készül el a mi családunk háztartáskönyve, és készítsd el a sajátodét is. Ha fotózol, akkor szívesen bemutatom itt a blogban.

Szólj hozzá!

Címkék: háztartáskönyv

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása